Arkivfoto: due

Arkivfoto: due

Vær opmærksom: Indbrud i villaer i Vest

Beboer opfordrer til at være på vagt, og politiet giver gode råd, som kan gøre tyvenes arbejde vanskeligere

Der er nærmest en bølge af indbrud her i agerkvarteret i Albertslund Vest for tiden. Det oplyser beboere i området til Albertslund Posten.

En af beboerne på Kongsager fortæller:

”Bare på vores del af Kongsager, som er 10 huse, har der været et indbrud og et forsøg på indbrud i løbet af de sidste dage. Det ene sted blev alle husets smykker stjålet, det andet sted flygtede indbrudstyven, da en tyverialarm gav lyd fra sig. Også på Hvidager og Porsager har vi hørt om indbrud. Og så kan der selvfølgelig være flere steder i kvarteret, som vi ikke har hørt om! Det ser generelt ud til, at tyvene udspionerer husene og så slår til - gerne mellem klokken 17 og 20 - når ingen er hjemme.”

Indbrud i syd

Og mens vi er ved indbrud. Københavns Vestegns Politi beretter også om et indbrud i syd.

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et indbrud sket tirsdag den 29. januar mellem klokken 09:30 og klokken 11:30 i Svanens Kvarter. En dør var ulåst, så tyvene var gik ind den vej og stjal diverse smykker.

Det fortæller Københavns Vestegns Politi, som gerne modtager oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48/114.

Vær opmærksom på indbrud

Københavns Vestegns Politi opfordrer borgerne til at være opmærksomme på indbrud. Her er en række gode råd, man kan benytte sig af:

  Lav ferieaftaler med naboen og skab liv i fraværet: Tøm post, fyld skraldespand, slå græs for hinanden

  Vær varsom med åbne døre og vinduer om sommeren

  Ryd ikke op før ferie, lad huset se beboet ud

  Hold øje i dit område – også om natten. Er noget unormalt – f.eks. personer eller biler, der ikke plejer at færdes der? Ser alt normalt ud hos naboen?

  Ring hurtigt til politiet, hvis du ser noget mistænkeligt. Ring 1-1-2, hvis det er akut, ellers 114

  Arbejder du om natten – f.eks. med avisomdeling, renovation, som tankpasser eller lignende – så vær opmærksom på mistænkelige personer og biler i dit område

  Lad ikke værdier ligge frit fremme – gem dem af vejen

Sådan beskytter du dig mod indbrud: www.dkr.dk

Publiceret 31 January 2019 10:06