Arkivfoto

Arkivfoto

Begik indbrud og satte ild til huset i Faklens kvt.

Politiet søger vidner til en påsat brand i Faklens kvt. i weekenden

Politiet søger vidner til et indbrud, som endte med en påsat brand i et hus i Faklens kvt. i weekenden.

Københavns Vestegns Politi kørte til en anmeldelse om brandstiftelse i rækkehus i Faklens kvt. sket mellem søndag den 3. februar kl. 20.30 og mandag den 4. februar kl. 15.15.

I forbindelse med et indbrud, hvor en rude var knust, og diverse legetøj, whiskeyglas samt to flasker spiritus var stjålet, var der blevet antændt diverse papirer og stof i to rum.

Ilden var slukket af sig selv, og ingen kom til skade.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

Vær opmærksom på indbrud

Overordnet siger politet:

1. Gør det besværligt – husets skal (låse, døre, vinduer skal kunne modstå indbrudsforsøg i 3 min. Brug tænd/sluk lys udendørs. Tyven kan ikke lide at skabe opmærksomhed. Lim glaslister fast og skru rammen fast med stålskruer. Sæt ekstra beslag på udsatte vinduer, hvor tyven kan have arbejdsro.

2. Gør det risikofyldt – aftal nabohjælp! Det tyven frygter mest er mennesker, der er opmærksomme. Aftal at passe på hinandens boliger i ferierne – brug www.nabohjælp.dk (feriekalender). Aftal, at I er opmærksomme i hverdagen og reagerer, hvis I ser noget, der stikker ud – brug www.nabohjælp.dk (advarsler). Hold hækken lav til vejen, så tyven ikke har arbejdsro

3. Brug din sunde fornuft – ryd op og fjern f.eks. iPad fra vinduet og rod i haven med børnenes legetøj

Publiceret 06 February 2019 11:58