Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

13 rigtige afgjorde hvem der blev Årets profet

Ingen havde 15 rigtige på kuponen for Årets Profet. Heller ingen havde 14 rigtige. Og kun én havde 13 rigtige

I år er der ingen klokkeklar profet. Ingen af Albertslund Postens læsere har nemlig 15 rigtige svar på den kupon om årets begivenheder, vi bragte i avisen for et år siden.

Heller ingen havde 14 rigtige, men til gengæld havde en enkelt læser 13 rigtige. Og sådan er reglerne: Den der har flest rigtige svar vinder.

I år kan Birgit Hauer, Poppelhusene 64, smykke sig med titlen ”Årets profet”. Hun havde altså 13 rigtige. Stort tillykke til hende!

Lad os lige friske vores hukommelse op. Her bringer vi de 15 spørgsmål og de 15 svar:

1. Bliver der folketingsvalg inden 15. december 2017? NEJ

2. Der er kommunalvalg i november 2017. Kommer Liberal Alliance i kommunalbestyrelsen i Albertslund? NEJ

3. Kommer Alternativet i kommunalbestyrelsen i Albertslund ved kommunalvalget? JA, og partiet fik oven i købet en formandspost i det nye Temaudvalg.

4. Aftalen om Budget 2017 er indgået med Socialdemokratiet, SF, Dansk Folkeparti, Radikale og Konservative. Er de samme partier med i aftalen om Budget 2018? NEJ. Dansk Folkeparti ville ikke være med.

5. Er der i forbindelse med kommunalvalget i november flertal for at pege på Steen Christiansen som borgmester de kommende fire år? JA. Alle undtagen alliancen Enhedslisten-Dansk Folkeparti stemte for.

6. Vil et eller flere af de nuværende partier i kommunalbestyrelsen ikke være at finde i den nye kommunalbestyrelse, der vælges i november 2017? NEJ. Til gengæld kom et nyt parti ind – Alternativet.

7. Lokalerne som en gang rummede Miss & Mr. i Albertslund Centrum har stået tomme i et år. Er der en ny og permanent forretning i lokalerne 15. december 2017? JA. Felix Steakhouse og café er rykket ind på den attraktive adresse.

8. Vil det gamle Statsfængsel i Vridsløselille stadig fungere som udrejsecenter for afviste asylansøgere 15. december 2017? JA. Alle går stadig og venter på, at regeringen dropper den nuværende meget dyre aktivitet – at holde det åbent for meget få afviste asylansøgere, og i stedet åbner mulighed for, at arealerne kan byudvikles og give plads til bl.a. nye boliger.

9. 233 gennemførte sidste år Ønskeløbet, der udgik fra Albertslund Centrum. Vil flere end 400 gennemføre i 2017? NEJ. 290 gennemførte.

10. Er der etableret en elevator i ”sneglen” ved skulpturen Bademanden inden 15. december 2017? JA.

11. Herstedøster IC holder vinterferie på 1. pladsen i en tæt serie 1. Kan de holde fast og rykke op i Sjællandsserien i 2017? JA. Efter en spændende afslutning på sæsonen sluttede HIC på 2. pladsen i deres serie, og detvar lige præcis nok til at de rykkede op i Sjællandsserien for første gang i klubbens historie.

12. Softballholdet, som tidligere hed AIF Red Devils, stiller nu op som GSK Weathercocks i veteranrækken, hvor de blev danske mestre i 2015 og 16. Kan de score hattrick og vinde DM igen i 2017? JA. Albertslunds softballveteraner scorede hattrick, da de for tredje gang i træk sikrede DM-guldet tilbage i september måned.

13. De to boksebrødre Micki og Patrick Nielsen havde et skidt 2016. Lykkes det for en af dem at få en VM-kamp i 2017? NEJ. De to Nielsen-brødre havde et gennemført skidt 2017, og ingen af dem var i nærheden af en VM-fight.

14. Cykelrytteren Andreas Kron gjorde det suverænt i sin sidste sæson som junior. I 2017 kører han som senior for Riwal Platform. Lykkes det for ham at hente en sejr i sin debutsæson som senior? NEJ. Det blev til to 2. pladser på landevejene efter en klart godkendt sæson, men altså endnu ingen sejre til Andreas.

15. De danske håndboldherrer vandt OL-guldtilbage i august. Januar byder på VM i Frankrig. Spiller danskerne sig i finalen? NEJ. De danske håndboldherrer blev slået 25-27 af Ungarn i 1/8-delsfinalen.

Publiceret: 27. December 2017 19:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Albertslund Posten