Årets ildsjæl gør en kæmpe forskel for børn og unge

Susanne Petersen fra Toftegårdens 4H klub blev ved en fest i MusikTeatret udnævnt til ’Årets ildsjæl’

Af
Jørgen Brieghel

”Hun gør en kæmpe forskel for børn og unge i en forening i byen.  Hun har faktisk været en aktiv del af foreningen i over 20 år. Hun var med til at starte foreningen. Og foreningen ville måske ikke leve den dag i dag, hvis ikke det var for - årets ildsjæl”.
Sådan lyder noget af indstillingen, som betød at Susanne Petersen fra Toftegårdens 4H-klub fredag aften kunne gå hjem med titlen ”Årets Ildsjæl 2016” på sit CV og en check på 5000 kr. oven i.
Ved den årlige Idræts- og Ungdomslederfest i MusikTeatret fik Susanne Petersen prisen overrakt af Susanne Storm Lind på vegne af folkeoplysningsudvalget og kulturudvalget.
”Årets ildsjæl er en glad og varm kvinde, som er lyttende, omsorgsfuld og åben over for alle ideer, lige meget hvem der står bag - stor som lille.  I foreningen er der også mange børn, som har det lidt svært og har brug for lidt ekstra omsorg, - dem er årets ildsjæl også meget opmærksom på”, sagde Susanne Storm Lind i sin tale.
”4H-klubben har sit daglige liv på Dyregården. Udover, at det er betydningsfuldt  med den daglige tilstedeværelse, er noget af det bedste ved klubben, de mange forskellige arrangementer for børnene. Arrangementer som Susanne Petersen står i spidsen for”, sagde Susanne Storm Lind.
Herefter blev prisen overrakt, og der blev råbt et 4-foldigt hurra for 4H klubben og dens leder.
Udvalgsformanden havde i øvrigt masser af roser med til de mange foreninger i Albertslund.
”I er om nogen  - Very Important Persons – her i Albertslund”, sagde hun til forsamlingen.
”Foreningslivet er grobunden for det fællesskab, som vi ønsker at skabe her i Albertslund, og som jeg synes er noget helt særligt ved vores by. Og det kan kun lade sig gøre, på grund af den kæmpe indsats I mange frivillige gør hver dag.  - Så tusind tak for det”. 

MusikTeatret var fredag aften fyldt med foreningsfolk.

MusikTeatret var fredag aften fyldt med foreningsfolk.

Publiceret 11 November 2016 21:31

SENESTE TV