Se Bennys bil og hør planen for Olsen Bandens fængsel

De socialdemokratiske kandidater til kommunalvalget er på torvet lørdag – og de har Bennys gamle Chevrolet med

”Bennys bil fra Olsen Banden vender tilbage til Albertslund. Det bliver også første lejlighed for albertslunderne til at møde de socialdemokratiske kandidater til kommunaludvalget, mens Rene Nielsen og Co spiller Olsen Banden melodier,” siger formand for den socialdemokratiske partiforening Finn Stubtoft.
Arrangementet finder sted på Bytorvet kl. 11-13.
”Vi lægger meget stor vægt på, at byen udvikles med udgangspunkt i byens vigtigste DNA, nemlig borgerne”, siger Finn Stubtoft, der understreger Albertslunds udvikling er en mærkesag for Socialdemokratiet.
”Det bliver en helt ny bydel i Albertslund. Det er derfor, vi sætter fokus på udviklingen af grunden med Vridsløselille Statsfængsel”, siger Henrik Seidenfaden, kandidat for Socialdemokratiet og nabo til fængslet.
”Fængslet har altid været der, og nu rummer bygningen og grunden kimen til en helt ny spændende bydel, som bliver rigtig vigtig for hele Albertslunds fremtid, ” siger Henrik Seidenfaden.

Hør om fængselsplanerne

For at give albertslunderne et indblik i overvejelserne om grundens og bygningens fremtid, vil borgmester Steen Christiansen i to omgange fortælle om de fire arkitektoniske forslag, som Freja har bestilt som en del af forberedelsen af udviklingen af grunden. 
Det sker i Sundhedshuset kl.12.00 og 13.00. Mødested Sundhedshuset. Max 25 deltagere pr. gang. Tilmelding via borgmesterens Facebookside / Steen Christiansen37 eller mail: steenprivat@live.dk

Bennys bil

Om Bennys bil kan følgende oplyses:
Bilen er kendt fra mange scener i filmene og ikke mindst når Benny og Keld skulle hente Egon efter et længere ophold i Vridsløselille Statsfængsel. Den originale bil er restaureret fra vrag af Kasper Gorm Christensen, der har brugt mange hundrede timer og en mindre formue på arbejdet.

Publiceret 17 May 2017 10:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV