Computerspil:

Stærk debut for Albertslund-gamere

A’GamerZ vandt en runde, da holdet første gang deltog i GGfestival

Albertslund Gamerz præsterede flot, da de som hold spillede deres første kamp ved GGfestival Summer 2017 forleden. En computerfestival for børn mellem 8 og 15 år, 700 deltagere og 800 gæster. 
Her vandt Albertslund GamerZ over Monto i deres første kamp i esport-spillet Counter Strike ved deres allerførste turnering nogensinde med stillingen 16-8 i runder.
Spilleren Teis 'Killer DK' lykkedes ene mand i en af runderne at bekæmpe hele det andet hold med kun en pistol. Hvis han ikke havde samlet en af modstanderens mistede pistoler op lige til sidst, havde han ikke haft skud nok til at dræbe den sidste.
Det vakte stor jubel på holdet at vinde den første kamp. Men den næste modstander T3rr1ble5 (læses Terribles) havde vundet deres første kamp 16-0, hvor holdet fra Albertslund kun klarede det en smule bedre ved at tabe 16-1. Humøret var dog stadig højt blandt de lokale spillere, da modstanderne havde meget højere rang - og alligevel lykkedes det at vinde en runde.
"Jeg er stolt over holdets indsats allerede så tidligt, da det er de første to kampe, de spiller som hold." fortæller formanden Claus 'Oksegrav' Agerskov. "Men vi skal nok blive bedre, når træningen starter efter sommerferien".
brie

Publiceret 29 July 2017 07:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV