"Damerne plejer at være dyre i drift, men nu har jeg råd til at være lidt med"

Lottovinder fra Albertslund er pludselig havnet på den helt grønne gren

Vinderen af de 13.188.299 kr. i Eurojackpot fra Kvickly i Albertslund er endelig fundet. Det sker i den samme uge, som det europæiske lotteri er gået i max på hele 570 millioner kroner. Det skriver Danske Spil.

Allerede før nytår fornyede vinderen, der er i slutningen af 40'erne, som vanligt sin Eurojackpot kupon til fire nye uger. Kuponen lagde han – også som han plejer, i en fast skuffe i en speciel Danske Spil-beholder. Derefter skænkede han den ikke en tanke, før mandag i denne uge, hvor han igen skulle forny sin kupon.

"Jeg har ikke nogen computer, så jeg har ikke haft mulighed for at tjekke tallene. I gamle dage købte jeg Ekstra Bladet for at tjekke efter, men jeg tror ikke, de viser dem længere. Så nu får jeg først noget at vide, når jeg går ned i Kvickly," lyder det fra manden, som netop er blevet mangemillionær.

"Den er ikke helt sivet ind endnu," siger han og understreger, at han vil være anonym.

"Den der lever skjult lever godt," lyder det.

Nede i Kvickly spærrede de øjnene op, da manden kom og præmiesøgte sin kupon. De havde nemlig ledt efter vinderen igennem flere uger.

"Vi plejer at joke med, at hvis jeg vinder, så er der flødeskumskager til medarbejderne i kiosken. Og da hun så, at der var en stor gevinst på over 9999 kr. så kunne hun jo nok godt regne ud, at det var mig, som de havde ventet på. Så hun så helt mærkelig ud i ansigtet. Og sendte mig videre hen til banken. Der fortalte de mig, så hvor højt beløbet egentlig var. Der fik jeg godt nok sommerfugle i maven.

Den heldige vinder, som er førtidspensionist og single, har foreløbig fejret sin gevinst med sin ”gamle” far, en guldøl og en gåtur.

"Jeg måtte lige samle tankerne. Jeg har aldrig haft mange penge og har bare været vant til at klare mig, for det der nu var hver måned. Så jeg har svært ved at tro, at dette virkelig er sket for mig. Jeg skal lige sluge kartoflen."

Den nyslåede millionær har derfor endnu ingen ide om, hvad alle de mange penge skal bruges til – andet end at nogle af dem skal investeres, så de kan række længst muligt. Og så har han et stort ønske, der dog ikke kan købes for penge.

"Jeg vil jo gerne have en kæreste. Jeg synes bare, damerne plejer at være rimelig dyre i drift. Men nu har jeg da råd til at være lidt med," siger han og griner.

Publiceret 01 February 2018 14:41

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV