SPORT:

DM-sølv til ALOT i hård halvmarathon

Albertslund løbe- og triathlon klub deltog i Hammertrail Winther Edition på Bornholm

ALOT – Albertslund løbe og triathlon klub tog til solskinsøen Bornholm. Her prøvede de kræfter med Hammertrail winther edition 2018. Et trail løb på, og omkring Hammershus og Hammerfyr. Det førte til DM sølv på halvmarathon distancen.

Hammertrail winther edition er et af Danmarks håreste trail løb. På solskinsøen finder man utrolig mange højde meter, og det kan mærkes i alles ben. En udfordrende og meget kuperet rute på 20,2km.

Hammertrail byder på flere distancer, og ALOT var repræsenteret på dem alle. Maiken T. Hansen løb en flot 10km og krydsede målstregen som nummer 4.

To ALOTTERE stillede til start på DM halvmarathon distancen. Her kom Tina Kragerup ind på en flot 4. plads for kvinder mellem 45-55 år.

Kenneth Lund Hansen havde fundet de hurtige ben frem. Han vandt en meget flot DM sølvmedalje for herre mellem 45-50 år. Kenneth havde op til løbet været skadet, så det var ekstra flot, at løbe sølvet hjem til ALOT.

På samme distance deltog også Christian Kepser. Christian var på Bornholm for første gang, og fik derfor set de flotte omgivelser som øen byder på.

Tanja Kepser tog til Hammertrail for at løbe sit marathon løb nr. 21. Det gjorde hun så godt, at det indkasserede en flot pokal for den samlede 3. plads blandt kvinderne.

På dagens længste distance 50 miles (80km) stillede Jeanne Enevoldsen til start. Det var debudt på så lang en distance. Efter 13 timer og 26 minutter havde Jeanne Enevoldsen tilbagelagt 4 runder og dermed 50 miles.

Alle ALOTTER blev i målområdet, Domen ved Allinge, indtil sidste klubkammerat var i mål. Charley Prødel kunne grundet en skade, desværre ikke selv deltage. Charley Prødel vinder dog i kategorien som dagens hjælper og hepper. ALOT sammenholdet blev endnu engang bevist, og det var 4 fantastiske dage på Bornholm. God mad, hygge og en masse løbe historier blev delt lystigt til fejringen i sommerhuset om aftenen.

brie

Tanja Kepser på podiet. Privatfoto

Tanja Kepser på podiet. Privatfoto

Christian Kepser.

Christian Kepser.

Kenneth Lund Hansen havde fundet de hurtige ben frem.

Kenneth Lund Hansen havde fundet de hurtige ben frem.

Publiceret 05 February 2018 06:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV