Nye og erfarne ind i folkeoplysnings-udvalget

Der har været valg til folkeoplysningsudvalget, og foreningernes repræsentanter er fundet

Af
Jørgen Brieghel

Folkeoplysningsudvalget er nu fuldtalligt, efter at der forleden i kantinen på Albertslund Rådhus blev afviklet valg af repræsentanter til folkeoplysningsudvalget.

Repræsentanterne bliver valgt for 4 år, og jf. retningslinierne for sammensætning af folkeoplysningsudvalget, skal udvalget bestå af 4 medlemmer fra Kommunalbestyrelsen og 5 repræsentanter fra foreninger og voksenskoler.

De 4 politikere er valgt af Kommunalbestyrelsen i forbindelse med konstitueringsaftalen, og de er:

Susanne Storm Lind (A) formand for folkeoplysningsudvalget, Paw Østergaard Jensen (A), Lars Gravgaard Hansen (C)og Joan Marquardt (O).

“Gode kandidater var indstillet, og der var flot fremmøde til valghandlingen, som gik rigtig godt”, fortæller Susanne Storm Lind, der glæder sig meget til samarbejdet med de nyvalgte foreningesrepræsentanter de næste 4 år.

Følgende blev valgt ind:

Lone Rytsel (VVC) og Per Gustafsson (AOF) vil repræsentere Voksenskolerne, Arne Lie-Olesen (Bjørnens Sportsfiskerklub) og Lasse Wilson (Kulturhuset Birkelundgaard) blev valgt som repræsentanter for Øvrige Foreninger og Hanne Carlsen (Albertslund Spejderne) vil repræsentere BUS foreningerne i Folkeoplysningsudvalget.

Som suppleanter har udvalget fået Tonny Nissen (VVC), Jeanette Dahl Pedersen (AOF), Bergitte Wittus (Linie B Dancers) og Henning Bang Carlsen (Skovgruppen.

“Der er valgt både erfarne og helt nye repræsentanter til udvalget, og det glæder mig meget, da de erfarne har en historik, indsigt i og kendskab til området, mens de nye bidrager med nye idéer og rigtig god energi, hvilket gør, udvalget bliver rigtig spændende at være en del af”, siger udvalgsformanden.

”Nu afventer vi bare Kommunalbestyrelsens endelige godkendelse af repræsentanterne, så vi kan komme i gang”, slutter Susanne Storm Lind.

Første møde i det nye folkeoplysningsudvalg bliver holdt den 12. april kl. 17.

Publiceret 12 February 2018 06:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV