DEBAT:

Kærnehuset som Albertslund Rusmiddelcenter?

Mikkel Skovby Jensen 1. suppleant til kommunalbestyrelsen

Kære politikere i Albertslund kommunalbestyrelse.
 
Jeg skriver IKKE dette for at komme med en kritik af at Albertslund hjemtager og opretter et rusmiddelcenter, for denne beslutning støtter jeg.
Jeg retter til gengæld en skarp kritik over for processen af beliggenheden for denne enhed.
 
Nu har vi i valgkampen hørt stort set alle partierne under valgkampen tale om, hvor vigtigt det er at inddrage borgerne i processer vedr. Albertslund. Nu har man så valgt, at benytte Kærnehuset som Rusmiddelcenter.
  • Hvorfor har I her ikke inddraget borgerne i bebyggelsen omkring jeres beslutning?
  • Hvorfor har I ikke gjort jeres til at skabe tryghed hos borgerne vedr. at oprette et misbrugscenter i midten af en boligforening for primært børnefamilier?
  • Var jeres ord om inddragelse og at borgere under valgkampen blot tomme ord?
 
Som beboer af Godthåbsparken savner jeg, at I som politikere er ansvarlige nok til at stå ved jeres ord om at inddrage borgerne.
 
Jeg forholder mig i mit skriv ikke til om hvorvidt jeg er for eller imod placeringen af rusmiddelcentret i Kærnehuset. Jeg forholder mig til, at I som kommunalbestyrelse ikke har skabt den fornødne tryghed gennem inddragelse til at placere rusmiddelcentret midt i en bebyggelse for børnefamilier, men at I blot gør det uden nogen form for dialog med beboerne i området.
 
Jeg foreslår derfor på det kraftigste, at I som kommunalbestyrelse tilbagekalder beslutningen, indtil I har inddraget beboerne af Godthåbsparken, samt sørget for den fornødne tryghed for at Rusmiddelcentret skal ligge i Kærnehuset.
Beboerne bør og skal høres i denne sag.
 
Beslutningen om at placere et misbrugscenter i et boligområde, bør kun ske ved beboernes accept til dette.

Publiceret 22 February 2018 19:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV