DEBAT:

Hold populistisk landspolitik væk fra vores kommuner

Serdal Benli, Viceborgmester og Spidskandidat til Folketingskandidat for SF

De to Folketingsmedlemmer, Socialdemokratiske Mattias Tesfaye og Venstremanden Marcus Knuth, har vist glemt hvor de sidder. Senest har de to herrer gjort sig kloge på hvordan vi i kommunerne skal forholde os til svinekød i daginstitutionerne. Men kære Tesfaye og Knuth, det kan vi sagtens finde ud af, uden jeres indblanding.

 I SF er vi så pragmatiske, at vi godt tør overlade beslutninger om konkrete madtyper til den enkelte institution. Jeg stoler på at fagligheden i vores børneinstitutioner er helt i orden, og derfor er trangen til at markere mig populistisk om svinekød nok også mindre. Hvor er Venstres og Socialdemokratiets tillid til de offentlige ansatte blevet af?

 Jeg kan derfor kun opfordre de to og deres partier til at fokusere på vigtigere ting i fremtiden. Det kunne for eksempel være flere pædagoger i de institutioner de er så bekymret for. Det kunne for eksempel også være afskaffelsen af regeringens asociale fattigdomsydelser, eller den udhuling af vores velfærd der har reddet vores kommuner som en mare.

For helt ærligt, vi har langt større udfordringer i Danmark og i vores kommuner, end hvilken type kød den enkelte institution skal servere!

Publiceret 28 February 2018 19:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV