Partispidser på orlov fra politik

Brian Palmund og Danni Olsen søger om orlov fra kommunalbestyrelsen. Ind kommer Sofie Amalie Blomsterberg og Tina B. Rasmussen

Venstres Brian Palmund og Dansk Folkepartis Danni Olsen har på tirsdagens kommunalbestyrelsesmøde søgt om orlov – hver i tre måneder. Brian Palmund har søgt om orlov fra Kommunalbestyrelsen fra den 14. marts 2018 og tre måneder frem til den 13. juni 2018 på grund af arbejdsmæssige årsager. Venstres 1. suppleant, Sofie Amalie Blomsterberg indtræder i Kommunalbestyrelsen i orlovsperioden og overtager Brian Palmunds poster i følgende udvalg: Økonomiudvalget, Børne- og Skoleudvalget, Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget og §17.4-udvalget for Byudvikling.

Danni Olsen

Danni Olsen (O) søger om orlov fra Kommunalbestyrelsen fra den 1. april 2018 og 3 måneder frem til den 1. juli 218 af personlige og arbejdsmæssige årsager. I orlovsperioden ønsker Dansk Folkeparti at konstituere sig som følger: Allan Høyer træder ind i Økonomiudvalget Dansk Folkepartis 1. suppleant Tina B. Nielsen træder ind i Kommunalbestyrelsen i orlovsperioden og overtager Danni Olsens poster i følgende udvalg: Børne- og Skoleudvalget og Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget.

Publiceret 14 March 2018 06:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV