DEBAT:

Konspirationsteorier og HOFOR - svar til Povl Markussen

Jesper Schou Hansen, BA Journalism, København S:

Den gode Povl Markussen er ved at gå i panik over det kommende vandvalg og er hoppet med på en række konspirationsteorier om hvordan alle mulige har rottet sig sammen - mod ham åbenbart.

Virkeligheden er nu mere simpel. HOFOR har i mange år gjort et ret skidt arbejde.

Folk bliver føler sig dårligt behandlet, når de henvender sig med problemer. Nogle - langt fra alle - har problemer med lavt vandtryk. De fleste har problemer med for meget kalk i vandet.

Allerede som barn (jeg er født i Rødovre men vi boede i Niverød på det tidspunkt) var det umuligt at hive vand ud af hanerne, når naboerne kom hjem. Vi boede øverst på en bakke og når folk kom hjem om eftermiddagen, så røg vores tryk. Min mon fyldte altid kaffekanden inden, så man i det mindste kunne få kaffe.

Senere er jeg flyttet ind til København. Her har jeg i en moderne ejendom (fra 2004) beliggende i et nybygget område, oplevet vi har måtte investere i vores eget trykforøgningsanlæg fordi HOFOR ikke vil levere. De kan nemlig godt.

Det kan jo ikke være meningen, at nogle - ikke alle - skal opleve den slags.

Det er hvad valget handler om for mig. Men Povl Markussen har istedet fundet rulle med sølvpapir frem og lavet sin egen sølvpapirshat, for i hans verden handler det om en eller anden konspiration, hvor “magteliten” har rottet sig sammen mod Povl.

Man skulle nærmest tro, at jeg havde fået 1,3 millioner kroner at føre valgkamp for. Det han jeg bare ikke. Den avis jeg udgiver inde i København har fået et tilskud - og der har vi skrevet om valget. Blandt andet i lederen ligesom en af vores journalister har afsløret, at HOFOR slet ikke lever op til deres egne standarder for tryk.

Der er ikke brugt nogle “ulovlige midler” og Povl Markussen er ikke udsat for en konspiration fra magteliten. Markussen har bare sovet i timen, hævet lønnen og ignoreret folks problemer - og det er vi mange, der ikke bryder os om.

Du kan stadig stemme på www.hoforvalg.dk og står det til mig, så stem på mig og Hanne Dahlerup. Hanne har i mange år været aktivt i boligselskaberne og er imodsætning til mig Socialdemokrat.

Publiceret 30 March 2018 12:31

SENESTE TV