Skyderi:

Politiet sætter mobil station ind i boligområde

Intet tyder på en bandekonflikt, lyder det fra politiet

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

En mobil politistation bliver nu sat ind i det boligområde i Albertslund, der har været ramt af gentagne skyderier de seneste dage.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

“Vi indsætter den mobile politistation for at borgerne har mulighed for at kontakte os direkte, hvis de har informationer i forbindelse med skyderierne og for at sikre opretholdelse af tryghed i området”, siger politiinspektør Mikael Wern.

Den mobile politistation vil være placeret på adressen Rypehusene 1-3 – foran butikstorvet. Den vil står der onsdag fra kl 14-20 og igen fra i morgen torsdag kl 07.

Indsættelsen sker efter at der i nat kl. 0412 blev anmeldt endnu et skyderi i mod en adresse på Tranehusene i Albertslund.

Det er tredje gang inden for få dage at der bliver skudt mod stedet. Samtidig har politiet over det seneste døgn intensiveret patruljeringen i området, ligesom der i dag vil blive sendt betjente på gaden, som vil dele foldere ud, hvor borgere opfordres til at kontakte politiet, hvis de har set noget i “Det er en meget alvorlig situation. Det er endnu uklart hvad der er motivet bag skyderierne, men det efterforsker vi lige nu. Umiddelbart tyder intet på konflikt mellem bander”, siger politiinspektør Mikael Wern.

I går aftes anholdt politiet en 19-årig mand som sættes i forbindelse med flere af skyderierne. Anholdelsen fandt sted i forlængelse af endnu et skyderi i området. Skyderiet fandt sted i krydset Albertslundvej/Roskildevej kl. 1735.

Her blev en tilfældig forbipasserende ramt af et strejfskudt i benet. Efter det skyderi blev der etableret visitationszone i dele af Albertslund.

“Vi har stor fokus på efterforskningerne. Disse skyderier skal bringes til ophør og trygheden i området skal genetableres”, siger politiinspektør Mikael Wern.

Manden der blev ramt af strejfskud, er udskrevet fra hospitalet igen, oplyser politiet.

null

Publiceret 04 April 2018 13:43