DEBAT:

Igen er det den danske befolkning der betaler for den fejlslagne integration.

Anette Skafte Askevænget 29, 2830 Virum DF Folketingskandidat

Regeringen med Venstre i spidsen har med sin såkaldte Ghettoplan igen valgt, at den danske befolkning skal betale ”gildet” for at nogle mennesker, som mener de kan tillade sig at videreføre deres muslimske middelalderlige levemåde og vaner ind i vores danske samfund.

Hvorfor er det, at den danske befolkning skal blive ved med at betale for den fejlslagne integration, en integration som aldrig skulle være indledt.

Vi har at gøre med en befolkning som hverken vil eller skal integreres i det danske samfund.

12 milliarder kroner af de i alt 21 milliarder kroner har regeringen valgt at øremærke til ghetto og udsatte boligområder, penge som lejerne i de almene boliger har været med til at betale til over huslejen til renoveringer af de bygninger som danner rammen om deres hjem.

Siden de første almene boliger blev opført for over hundrede år siden, har vi danskere lært hvordan man respektfuldt lever tæt sammen med andre mennesker, hvordan man behandler den bolig man har fået tilbudt at bo i lige så længe man har lyst, bare man opfylder nogle ganske enkelte regler.

Det har vist sig, at mange muslimske flygtninge og indvandrere ikke har den samme respekt overfor andres ejendom, som vi danskere er vokset op med. Derfor ser vi ghettoer og store boligområder som hærges og domineres af disse mennesker.

Der skal findes en anden løsning, og det er ikke at bruge lejernes penge.

Flere boligselskaber har allerede planlagt flere renoveringer som skulle støttes af Landsbyggefondens midler. Derfor er det jo uholdbart, at man nu vælger at bruge de fleste af pengene på at rette op på gennemrådne ghettoer med muslimske parallelsamfund.

Hvor har man egentlig tænkt sig at boligplacerer alle disse mennesker, har man overvejet, at det måske slet ikke er boligerne og området der er problemet, men de mennesker som bor der. Vil man ikke blot flytte problemerne til andre områder.

Flygtninge og indvandrere i både 2 og 3 generationer har fået lov til at udfolde sig og leve efter deres egne regler, et samfund som vi danskere ikke har den fjerneste andel i.

Man lader de boligområder og mennesker i stikken, som gennem god administration og boligsociale indsatser ikke er inficeret af udenlandske kriminelle bander og islamistiske leveformer, boligområder som nu ikke kan få renoveret deres lejligheder, selvom der allerede er planlagte renoveringer. På lang sigt vil det også indebære, at disse boliger forfalder yderligere, og dermed skal der endnu flere penge til for at få disse op på et acceptabelt niveau set med dagens lys.

Løsningen ligger lige for, men der er stadig partier på Christiansborg og i kommunerne, som hellere ser udlændinge, flygtninge og migranter ødelægge vores samfund i stedet for at sætte gang i hjemsendelser.

Hvor mange kommuner har oplysninger og handleplaner for repatriering på deres hjemmeside? De fleste kommuner smider i stedet penge efter alle mulige integrations projekter i stedet for at hjælpe og forberede indvandrere, flygtninge og migranter til at vende tilbage til deres hjemlande.

Venlig hilsen

Anette Skafte

Folketingskandidat i Københavns omegns storkreds

og lokalformand i Lyngby-Taarbæk Dansk Folkeparti

Publiceret 05 April 2018 04:00

SENESTE TV