"Der er vilje og opbakning til at gøre vores byer grønnere og mere bæredygtige. Det er jeg kisteglad for", siger nyvalgte Povl Markussen. Arkivfoto

Vand-Povl er kisteglad for opbakningen

Povl Markussen er valgt ind i HOFORs bestyrelsen som repræsentant for brugerne

Af
Jørgen Brieghel

Anders Jensen fra Nørrebro og Povl Markussen fra Albertslund er netop valgt som forbrugernes repræsentanter i vandforsyningsselskabet HOFORs bestyrelse.

I den anledning lyder der en tak fra Povl Markussen til albertslunderne:

”Kære Albertslundere

Tusind tak for jeres hjælp og opbakning til HOFOR-valget. Det blev et ganske suverænt resultat med genvalg til både mig selv og Anders Jensen fra Nørrebro. Tilsammen fik vi 64 % af stemmerne. Der er med andre ord vilje og opbakning til at gøre vores byer grønnere og mere bæredygtige. Det er jeg selvsagt kisteglad for, og jeg er stolt over at komme fra Albertslund, hvor Arne Lie og jeg, som de to lokale kandidater, til sammen fik 32 % af stemmerne. Det fortæller noget om et helt ekstraordinært engagement og en interesse for at sikre rent drikkevand, håndtering af spildevandet så næringsstofferne kommer ind i kredsløbet igen og klimasikring af vores by. Det tegner godt – og resultatet kommer samtidig med, at vi netop har fået at vide, at vandforbruget i Albertslund i 2017 faldt til et nyt rekordlavt niveau på 89,1 liter pr. person i døgnet (2016 = 94,7 liter). Endnu engang slår vi vores egen Danmarksrekord! Det er så godt! Tak!”

Publiceret 10 April 2018 14:14