Jeg tror ikke på, at der kan skabes noget der er lige så godt et andet sted, siger Søren Pedersen fra AMCs venneforening.

Jeg tror ikke på, at der kan skabes noget der er lige så godt et andet sted, siger Søren Pedersen fra AMCs venneforening.

AMCs venner:

Umuligt at finde noget der er lige så godt

“Det er forfærdeligt”, siger formand om den politiske beslutning

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

"Det er forfærdeligt”.

En tydeligt skuffet Søren Pedersen, formand for AMCs Venner, gør status efter kommunalbestyrelsens beslutning tirsdag aften. Et møde han overværede fra tilhørerpladserne.

At beslutningen blev med formuleringen, at der skal findes et nyt klubtilbud “med samme pædagogiske værdi”, gør ikke skuffelsen mindre, lader han forstå:

“Jeg tror ikke på det. Det kan aldrig blive det samme. Det bliver umuligt at finde noget, der er lige så godt.”

Det springende punkt for Søren Pedersen er ikke klublokalerne, men bane-faciliteterne. Som højst sandsynligt skal findes udenfor kommunen.

“Det kan da godt være man kan finde andre, gode baner. Men den flytning frem og tilbage med gokarts og motocross-maskiner, det vil unge ikke være med til.”

I klubben er der i eftermiddag indkaldt til et møde, hvor alle er velkomne. Det fortæller Peter Larsen, leder af AMC.

Han betegner beslutningen som “en sorgens dag for Albertslund”.

“De har valgt at kalde det en ”flytning” af AMC. For brugerne af klubben er det ikke en flytning, men en lukning. AMC har ligget der i snart 50 år og er en fast del af Hylagergrunden. Desværre var det økonomien der vandt over børnene og de unge”, skriver han i en orientering til børn og forældre.

“Albertslund er i min verden blevet et fattigere sted at bo for børn, samtidig har mangfoldigheden fået et ordentlig gok i hovedet.”

null

Publiceret 11 April 2018 10:23