Sidste års vinder i borgerkategorien var Brugergruppen. De modtog prisen for deres store engagement og arbejde med den nye affaldsordning.

Sidste års vinder i borgerkategorien var Brugergruppen. De modtog prisen for deres store engagement og arbejde med den nye affaldsordning.

Skal din nabo have Grøn Initiativpris?

Kommunen opfordrer albertslunderne til at komme med bud på, hvem der skal have Grøn initiativpris

Hvem laver et prisværdigt miljøarbejde? Din genbo? Din lokale forening? Hvem sætter barren højt, og handler i praksis på den grønne omstilling, som alle går og taler om? Der er åbent for indstillinger til årets grønne initiativpris for borgere i Albertslund. Albertslund Kommune opfordrer lige nu borgerne til at komme med deres bud på en perfekt modtager af Grøn Initiativpris. Send en mail med navn på den indstillede og en kort begrundelse for indstillingen til mt@albertslund.dk senest 24. april 2018. Du må også gerne indstille dig selv, hvis du bor i Albertslund. Vinderen præsenteres i forbindelse med Grøn Dag den 5. maj på genbrugsstationen. Sidste års vinder i borgerkategorien var Brugergruppen. De modtog prisen for deres store engagement og arbejde med den nye affaldsordning. Brugergruppen har været med i hele processen om det nye affaldssystem fra den spæde start til selve implementeringen af de nye ordninger i deres boligområde – både praktisk og som ambassadører. brie

Publiceret 12 April 2018 07:00