På nogle villaveje er der ikke solgt et eneste hus i en fireårig periode. På andre villaveje er udskiftningen tæt på halvdelen.

På nogle villaveje er der ikke solgt et eneste hus i en fireårig periode. På andre villaveje er udskiftningen tæt på halvdelen.

Hold godt øje med Vridsløsestræde

Det er den vej i Albertslund, der har skiftet flest husejere i en fireårig periode. Også Robinievej er godt med

På Vridsløsestræde i Albertslund er 41 procent af husene solgt mindst én gang siden 2013. Det gør vejen til den adresse på Københavns Vestegn, hvor der i perioden har været den procentvise største udskiftning i navnene på hoveddørene.

Vejen ligger i Vridsløselille, og her er striben af de senere års solgte huse en noget alsidig skare med priser på mellem halvanden og 3,5 millioner og byggeår fra helt tilbage i 1800-tallet til 1970'erne.

Også på Løvefodvej i Taastrup og Emilsvej i Glostrup er omkring 40 procent af villaerne solgt i løbet af de seneste fem år. Mens det blot er to gader, der slet ikke har haft besøg af flyttebilen i forbindelse med et hussalg i løbet af de seneste fem år.

På Østerparken i Taastrup og Evas Alle i Glostrup er det nemlig ikke et eneste af de sammenlagt over 40 huse, der har fået nye beboere.

Postdistrikt Vej Andel

Albertslund Vridsløsestræde 41%
Taastrup Løvefodvej 40%
Glostrup Emilsvej 39%
Glostrup Kæraasen 38%
Glostrup Rødkælkevej 38%
Taastrup Vestervej 35%
Taastrup Åvænget 33%
Hedehusene Hulkærvej 32%
Glostrup Tjørnehusene 32%
Glostrup Højvangsvej 32%
Glostrup Blåmejsevej 31%
Glostrup Elmehusene 30%
Glostrup Spurvevej 30%
Albertslund Robinievej 30%
Taastrup Pileurtvej 30%
Hedehusene Tværvej 30%
*Boliga har udregnet, hvor stor en procentdel af villaerne og rækkehusene på alle landets veje, der har skiftet hænder min. én gang i perioden 2013-2017. Der er kun medtaget veje med min. 20 huse med byggeår i 2008 eller tidligere.

Publiceret 13 April 2018 14:00