På lørdag kl. 8 kan du tage årets første dukkert i Badesøen. Foto: due

På lørdag kl. 8 kan du tage årets første dukkert i Badesøen. Foto: due

Så er det på lørdag:

Badesøen er klar til ny sommersæson

På lørdag åbner Badesøen kl. 8 – og der er gratis adgang til kl. 10 på første dag

Badesøen åbner for en ny sæson lørdag 19. maj, og klargøringen af Badesøen er i fuld gang.

”Der er altid dejligt at komme i gang med at klargøre Badesøen, og hele personalet ser frem til, at vi skal åbne. Lige nu bliver vandbehandlingsanlægget indkørt, og vandkvaliteten justeret. Vi har gennemgået sikkerhedsprocedurer og andre interne procedurer på vores møde i sidste uge, så hele personalet er opdateret og klar til åbning”, siger Ole Lindholdt, Idrætsdirektør, Albertslund idrætsanlæg.

”Vi glæder os helt vildt til at åbne Badesøen, vores lille Mallorca. Vi åbner 19. maj kl. 8, med borgmestertale, morgensang, gratis indgang og gratis morgenmad”, siger Ole Lindholdt.

Der er gratis adgang for de morgenfriske til kl. 10 på åbningsdagen.

”Badesøen rummer et hav af forskellige faciliteter for store og små, der er til fri afbenyttelse. I det afgrænsede område for de mindste er der overdækket soppebassin, kæmpe hoppepude, trampoliner, gynger, sandkasser og klatrestativ med rutsjebane samt mini fodboldbane. For de større er der to udspringsvipper, tre rutsjebaner, street-basket, beachvolley, strandfodbold, minigolf, fitnessudstyr og sauna.

Der er mulighed for at nyde egen mad og drikke, og hver onsdag aften i perioden 27. juni  til og med 22. august er der grillaftner. der tændes op i grillene, og der er mulighed for at tilberede egen mad. På de aftner lukker Badesøen først kl. 21,30.

I løbet af sommeren vil der være forskellige aktiviteter og arrangementer, bl.a. Badesøens Grillfest 14. juli. Derudover er Badesøen igen vært for Badesøen Festival der finder sted 25. august

Publiceret 16 May 2018 05:00