Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Masser at byde på

Multirkulturelt arrangement i Kongsholmcenmtret søndag

Kvinder med minoritetsbaggrund har masser at byde på. Det fik Hakima Lasham Lakhrissi (spidskandidat for de Radikale i Albertslund) slået fast ved søndagens arrangement i Kongsholmscentret, der både bød på politisk snak, etniske rollemodeller og modeshows og Bollywooddans - alt krydret med marrokanske kager og te og aftensmad.

"Vi havde valgt at sætte fokus på, at etniske minoritetskvinder har masser af kompetencer og masser at byde på, frem for de barrierer som medierne ellers ofte fokuserer på," siger Hakima. "Vi havde derfor inviteret seks kvinder med meget forskellig minoritetsbaggrund og meget forskellig historie og politisk baggrund. Mit håb er at de kan være rollemodeller for andre kvinder."

"Vi havde også udpeget en æresgæst, som har gjort et særligt stort stykke arbejde for etniske minoritetskvinder. Det var Margrethe Wivel, politiker i Københavns Borgerrepræsentation. Og så havde vi modeshow med både indisk, pakistansk og marrokansk tøj. Endelig var der opvisning i seneste Bollywooddans"

"Dagen var en stor succes, og flere sagde til mig, at jeg skulle gentage arrangementet" siger Hakima "Men det har været et stort arbejde, så det får vente lidt. Men jeg er meget glad for de mange mennesker, der viste deres opbakning til vores arrangement, og som talte både lokale gæster, politikere og foreninger fra både Albertslund og resten af Storkøbenhavn."

Publiceret: 19. Oktober 2009 10:14

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt