Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bliv klog på smag

Biblioteket sætter fokus på smagen

Albertslund Hovedbibliotek præsenterer torsdag 18. januar klokken 16.30 flavoristen Anna fra firmaet Einar Willumsen vil fortælle om hendes spændende arbejde med at udvikle smage til produkter og om processen og kemien bag.

I januar og februar sætter biblioteket nemlig fokus på smagssansen i en udstilling, der sætter fokus på, hvordan vi oplever smage, hvordan man skaber kunstig smag og hvad fremtidens smage er. Og nu får man altså muligheden for at møde et af de få mennesker, der til daglig arbejder med at skabe kunstig smag - nemlig en flavorist.

Der er gratis adgang med tilmelding på bibliotekets hjemmeside.jbe

Publiceret: 14. Januar 2018 03:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Albertslund Posten

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt