Bente Jakob, frivillig passer af Bogladen på Kommunens Genbrugsstation. Privatfoto
Bente Jakob, frivillig passer af Bogladen på Kommunens Genbrugsstation. Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bogladen udvider og mangler frivillige

Bogladen på genbrugsstationen er en succes. Derfor udvider man nu og inviterer til åbning 9. december

I snart et år har frivillige sorteret og ordnet bøger i Bogladen på Kommunens Genbrugsstation. Det har været en kæmpesucces. Flere og flere bøger skifter hænder og selv om de frivillige kommer hver dag, kan de ikke følge med. Derfor søger de flere frivillige.

”Vi kan helt klart mærke en stigende interesse fra byens borgere efter vi gik i gang med at sortere bøgerne og stille dem pænt på hylder,” siger Bente Jakob, der er en af Bogladens tre passere, ” vi har stillet kasser op på gulvet, som borgerne skal lægge deres bøger i, og så deler vi dem op i fag- og skønlitteratur, ungdomsbøger og udenlandske bøger. Skønlitteraturen sætter vi i alfabetisk rækkefølge”.

Indvielse den 9. december

Den store succes har betydet, at Bogladen nu er blevet udvidet, og den indvies lørdag den 9. december kl. 13 med lidt julegodter til de besøgende.

”Selvom Bogladen allerede er en stor succes håber vi at endnu flere får øje på den, og skulle der være en enkelt eller to imellem, som vil give en hånd med at passe stedet, vil vi tage imod dem med kyshånd”, siger Bente Jakob.

Vil man være med til at passe Bogladen, men ikke har mulighed for at komme til indvielsen den 9. december, kan man kontakte Helene Eskildsen fra Agendacenteret på tlf.: 4362 2015.

Publiceret: 01. December 2017 08:41

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Albertslund Posten

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt