John Frederiksen og Jørn Jensby kigger på nogle af de fotos, der er kommet ind til udstillingen den 15.-16. Marts.
John Frederiksen og Jørn Jensby kigger på nogle af de fotos, der er kommet ind til udstillingen den 15.-16. Marts.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Byens bedste billeder udstilles på Birkelundgaard

Kulturhuset Birkelundgaard holder sin årlige fotoudstilling i weekenden 15.-16. marts

Den årlige fotoudstilling i Kulturhuset Birkelundgaard finder sted i weekenden 15.-16. marts i gårdens stuehus. Her kan man se fotografier, som medlemmerne har taget og fotos fra indbudte fotografer.

“Som medlem af foreningen har man mulighed for at sende sit bedste foto ind og være med i udstillingen”, fortæller John Frederiksen, der er formand for fotogruppen.

“Vi har forlænget fristen for indsendelse af billeder. Nu skal vi senest have billedet indleveret den 13. marts. Det skal afleveres hos Albertslund Foto i Albertslund Centrum. Der er frit motivvalg uden begrænsninger. Der må indleveres 1 foto i A4-format, og det må være i både sort-hvid eller farve. Billedet SKAL være forsynet med tydeligt navn og adresse på bagsiden”.

John Frederiksen fortæller, at der altid er mange billeder at se på og mange besøgende til udstillingen. Det afspejler også en lokal interesse for fotografi.

Kom og lær om foto

“Efter sidste års udstilling lavede vi en fotogruppe, der mødes fast en gang om måneden. Vi vil gerne på udstillingen opfordre folk til at være med. Det kan være, man har behov for at lære noget om billedbehandling i f.eks. Photoshop eller Elements. Den viden vi har, giver vi gerne fra os”, siger John Frederiksen.

Han håber også, at der på udstillingen kan skabes interesse for at være med i fotogruppen, hvor man mødes og udveksler erfaringer og snakker billeder.

Arrangementer klar

Formand for Kulturhuset Birkelundgaard, Jørn Jensby, fortæller, at foreningens arrangementsfolder er klar.

“Man kan se den på vores hjemmeside www.kulturhusetbirkelundgaard.dk - Det bliver et år med masser af arrangementer, hvor Galla-Opera i haven nok er det største - og I år vil byde på overraskelser”, fortæller han.

“Og så glæder foreningen sig i øvrigt meget til at blive inddraget i kommunens arbejde med at udvikle Birkelundgaard sammen med de øvrige interessenter”, slutter Jørn Jensby.

brie

Publiceret: 08. Marts 2014 01:12
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere