Christina Saadbye er ny formand i Cyklistforbundet Vestegnen efter Mogens Sørensen. Privatfoto
Christina Saadbye er ny formand i Cyklistforbundet Vestegnen efter Mogens Sørensen. Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Christina har taget cykelstyret fra Mogens

Cyklistforbundet Vestegnen har fået ny formand

Christina Saadbye fra Taastrup er ny formand i Cyklistforbundet Vestegnen.

De sidste 8 år har det været Mogens Sørensen fra Vallensbæk der har været formand, men nu ønskede han at stoppe. Formandsskiftet fandt sted på den nyligt afholdte generalforsamling.

Mogens Sørensen fortsætter dog som menigt medlem af bestyrelsen.

Christina Saadbye blev enstemmigt valgt og med applaus.

Hun er 50 år og er en stor cykelentusiast. På mødet fortalte hun lidt om visioner for den lokale afdeling, der skal gå på to ben.

Den skal være med til at inspirere andre til at cykle ved at arrangere cykelture - gerne sammen med andre foreninger som Danmarks Naturfrednignsforening. I den forbindelse skal den lokale forening også bakke op omkring større kampagner som f.eks. cykel til Arbejde og Alle Børn Cykler.

For det andet skal foreningen også være cyklisternes talerør i forhold til at sikre de mest optimale forhold for cyklende trafikanter. Det kommunale valgår skal bruges i den forbindelse i de fem kommuner.

Udover Christina og Mogens består bestyrelsen af Arne jacobsen fra Ishøj, Torben Nielsen fra Albertslund. Der er ikke nogen fra Glostrup. Svend Grønlund fra Hedehusene stoppede efter flere års aktivt virke.

Ikke færre end fire suppleanter blev valgt: Natasja Carstens fra Ishøj, Finn Gustavsen og Vibeke Dinesen fra Albertslund samt Knud Anker Iversen fra Høje-Taastrup.

brie

Publiceret: 16. Februar 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt