Arkivfoto: brie
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: 10 ud af 10 kokkehuer til Café Albertine

Torben Dørlit, Kanalens Kvarter 202,02.
Betragtninger efter besøg i vores nye cafe “ Albertine “.
Ved mit første besøg i cafeen bemærkede jeg, at man bød på buffet der stod frit fremme på borderne, uden at fadene var overdækket. Det fandt jeg ikke var forsvarligt rent sundhedsmæssigt, derfor ankede jeg over dette  på AP – Postens net avis, og fik dette svar fra kommunen: “ At fødevarestyrelsen ved flere uanmeldte besøg ikke havde fundet en påtale nødvendigt “.!!
Men kort tid derefter valgte cafeen dog alligevel at tage buffeen “ af bordet “. Hvad jeg fandt var meget fornuftigt.
“ Albertine “ har i stedet valgt at byde på en varm ret / vegetar ret dagligt til en meget rimelig pris. ( og med 10 % rabat til studerende og pensionister.)
Jeg har nu et par gange benyttet mig af tilbuddet om en varm ret  ( dog ikke den vegetariske ) som man enten kan nyde i cafeen, eller tage med sig hjem ( “ Take away”  ). Det har alle gange været en god oplevelse, da maden er veltilberedt, og da vist endda økologisk.!!
Ud over maden byder “ Albertine “ på alt hvad hjertet begærer. Personalet er yderst venlige og imødekommende, der er rent og pænt overalt. Ydermere tilbyder cafeen at man kan afspritte sine hænder, hvad jeg syntes er en rigtig god ide, håber så blot på at gæsterne mener det samme, og gør flittigt brug af tilbuddet.!
Derfor er mine bange anelser ved “ Albertine´s”  opstart manet godt og grundigt i jorden. Jeg var bange for ved ALBO cafeen´s  lukning, at vi borgere skulle miste et godt spisested, men det er ikke sket, så “ rigtig godt gået ” til personalet og cafeen. Håber “ Albertine “ bliver en yderligere succes med de tiltag der er barslet med bl.a. længere åbningstider, samt ude servering, når den tid kommer.

Så derfor 10 ud af 10 mulige kokkehuer til “ Albertine ” , herfra.

 

Publiceret: 10. Marts 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere