Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Aftalen er ikke opsagt!

Hanne Mortensen, Borgager 48

Mit indlæg i AP d. 7.2 tager udgangspunkt i det faktum, at der eksisterer en aftale. Min husstands aftale stammer fra september 2003 og er underskrevet af os og Albertslund kommune. Og i min optik er det stadig Vandforsyningen, der står for drift og vedligehold af flg. grunde:

Af de supplerende vilkår for aftalen fremgår det bl.a., at den kan opsiges af Vandforsyningen med 1 års varsel regnet fra udgangen af den måned, hvor det skriftligt er blevet meddelt grundejerne, at aftalen opsiges. Det er ikke sket!

Iht. aftalen skal den afmeldte aftale påtegnes af kommunen og kopi returneres til grundejerne. Det er heller ikke sket!

Proceduren ved ejerskifte er tilsyneladende heller ikke blevet fulgt.

Så sent som d. 8.1.2013 – dvs. efter at kommunen har indledt samarbejdet med HOFOR -  udtaler byens borgmester til Albertslund Posten: I Albertslund har vi bibeholdt den kommunale drift og vedligeholdelse af stikledningerne ind til private ejendomme – det er en service, vi fortsat vil give byens borgere.

Astrid Skotte, pressechef i HOFOR, konstaterer i AP d. 8.2. bl.a.: Derfor har HOFOR nu denne opgave.  Det er absolut ikke logik for mig! Derfor spørger jeg: hvorfor? Pressechefen skriver også, at nye aftaler fra HOFOR blot skal underskrives af grundejerne, så er tingene på plads. Jamen, vi grundejere kender jo ikke de nye aftalers ordlyd, og der skal jo almindeligvis mindst to parter til at indgå en aftale!

Hvor befinder du dig, borgmester Steen Christiansen, i al dette ”rod”? Hvorfor er aftalerne ikke blevet opsagt af Albertslund kommune (Vandforsyningen), som de skal, før en ny aktør bringes i spil? Hvorfor siger du ét i 2013 for derefter at disponerer lige modsat? Sad du måske ikke med ved bordet i HOFOR, da ”vagtskiftet” om drift og vedligehold af stikledningerne blev aftalt? Jeg synes, at du og Albertslund kommune har et forklaringsproblem!

 

 

 

Publiceret: 14. Februar 2017 05:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt