Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Alternativet: Forvaltning af kulturen overskygger skabelsen af kulturen

Kenni Flink, kandidat til kommunalbestyrelsen for Alternativet, Rådhusdammen 20:

Det er ingen hemmelighed at vi i Alternativet er meget optaget af iværksætteri, innovation og kultur. Albertslund er en stor kulturby, og det er vi kæmpe fan af!

Ud af kultur skabes kreativitet, som i mange tilfælde fører til gode iværksætteridéer. Alene i Albertslund har vi utrolig mange små guldæg, der bare mangler at blive klækket.

Men debatten om at forvalte kulturen overskygger mulighederne for den kultur, der ligger under alle millionerne. Den kultur der ikke får støtte, og den kultur som skabes af borgerne selv.

I Alternativet har vi været ude at møde en masse fantastiske albertslundere, som gang på gang har inspireret os og overvældet os med deres passion for netop det, de går og laver og brænder for. Vi ønsker i høj grad, at denne oversete gruppe får en platform til at udfolde de kreative idéer, inspirere andre og måske endda skabe jobs frem for at tage jobs.

Et brugerdrevet sted, hvor idéer, visioner og lyst er tilladt, skabertrang er fundamentet og fællesskabet er pulsen. Kort sagt: til, med og af borgerne.

Derfor har vi igangsat en underskriftsindsamling om at skabe denne platform i borgerprojektet Cre-A-Town, som vi håber på, at borgerne griber med nysgerrighed, så forslaget kan nå kommunalbestyrelsen. Vi kan iværksætte Albertslund, hvis vi har modet til det, og det har vi.

https://www.skrivunder.net/cre-a-town_-_et_kreativt_igangsatterhus_i_albertslund

Publiceret: 29. Marts 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere