Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Bønner fra en Syd-boer

Tina Graugaard, Det Konservative Folkeparti

Kære medborgere i Albertslund – især jer, der færdes i Kanalgaden.

Hvor ville det være befriende, hvis alle gad at smide deres skrald i de dertil opsatte skraldespande i Kanalgaden.

Kommunen har brugt mange ressourcer på at gøre kanalen til et fristed og åndehul for os alle. Tager man udgangspunkt i hvordan Kanalen og Kanalgade så ud før renoveringen, så skal vi være stolte af vores nye Kanalgade og sætte pris på forskønnelsen. Vi skal glædes over det liv, der vil komme og det liv, vi kan se passere forbi, når vi sætter os i solstråle og nyder dyrelivet, plantelivet og hinanden. Det skal vi værne om.

Til jer, der finder det så evigt fornøjeligt at køre cykler og indkøbsvogne i kanalen, til stor gene for både dyr og mennesker – gider I ikke godt bare stoppe det? I beviser blot jeres naive stupiditet og ekstreme kedsomhed. Få jer dog en fornuftig hobby i stedet.

Og afslutningsvis: Kære Albertslund kommune.

Før renoveringen af Kanalen, tror jeg faktisk, at jeg med en vis sikkerhed kan sige, at Kanalgade var dén gade i Albertslund med færrest bænke og flest skraldespande. Efter renoveringen lader det til, at rollerne er byttet om - nu er der utrolig mange bænke, men næsten ingen skraldespande. Det er helt paradoksalt, at man efter en renovering har nedprioriteret opsætning af skraldespande. Det kan I da gøre lidt bedre, kan I ikke? 

Med mindre I ønsker en Kanalgade skræk-version 1.2, så vil jeg på det kraftigste anbefale at I smider nogle kommunale skattekroner efter flere skraldespande i Kanalgaden.

Publiceret: 02. Februar 2018 18:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Albertslund Posten

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt