Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Boliger til alle

Flemming Jørgensen, socialdemokratisk medlem af kommunalbestyrelsen:

Claus Rasmussen fra Venstre giver udtryk for, at der skal være lige vilkår mellem ejer-, andels-, leje og almene boliger. Det som Claus Rasmussen ser ud til at mene med ordet vilkår er, at der skal være flere ejer- og andelsboliger og færre almene boliger fremover.

I Socialdemokratiet synes vi godt om almene boliger. Vi erkender dog samtidig, at der er en meget stor andel af almene boliger i Albertslund. Derfor er der brug for at rykke balancen, så der kommer flere ejer- og andelsboliger.

I de senere år har vi da også sørget for, at det primært er ejer- og andelsboliger, der er bygget i Albertslund. Lad mig blot nævne Egebo, Askebo, Lange Eng, Robinievej, Tornegårdsvej og de nye villaer ved Politigården. Der er ikke bygget almindelige almene boliger i de senere år, men to steder er der opført boliger efter Almen Bolig Plus konceptet, dels Alberts Have dels ved Robinievej. Sidstnævnte bebyggelse tilsluttede Venstre sig i øvrigt.

Vi støtter også op om renoveringen af de almene boliger, sådan som det f.eks. er sket i Kanalens Kvt. og rækkehusene i Syd.

I de kommende år planlægger vi nye ejerboliger flere steder i kommunen, så udviklingen med at skabe en god balance mellem de forskelige boligtyper fortsætter.

Når det gælder seniorboliger, er der efter vores opfattelse brug for at få bygget både almene boliger, andels- og ejerboliger. Vi synes nemlig, at der skal være en bred vifte af valgmuligheder.

Publiceret: 28. Februar 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere