Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Byggeriet på Egelundsvej

Mark Madsen, Lodager 10:

Vi er mange der stiller spørgsmål til kommunen om hvem der betaler for alle de reparationer der er og kommer på Egelundsvej i forbindelse med byggeriet der foregår i kvartererne, lige nu er de i Kløverens Kvarter?

Vejen er blevet meget ujævn og med mange huller i asfalten.

Vejen er ofte fyldt med grus og jord efter de kører rundt på vejene i deres store maskiner, dette giver stenslag på vores biler, hvem dækker dette?

Græsrabatter bliver kørt i stykker og nu holder de tilmed på vores stikveje, specielt lodager er hårdt ramt af mindst 10 biler der holder og spærre udsynnet når man skal dreje rundt om et hjørne, jeg har masser af billeder, hvor det er tydeligt kan ses de farlige situationer der opstår i forbindelse med håndværkernes parkerede biler. Det kan heller ikke være rigtigt, at vi i parcelhus kvarteret skal blive berørt af byggeriet på modsatte side af Egelundsvej. Betaler håndværkerne for retablering af græsrabatter?

Jeg har adskillige af gange været vidne til at de parkerede håndværker biler også smider affald ud af vinduerne, på stikvejene og på Egelundsvej. I disse kolde tider er der desværre også gentagne gange, hvor de holder i tomgang, i længere tid, om morgenen.

Kan vi ikke få gjort noget ved dette gentagne problem?

Jeg mener ikke, at mine skattekroner skal gå til reetablering af skader, som byggeriet er skyld i og det må falde ud på de pågældende firmaer.

Hilsen mig på Lodager.

Publiceret: 07. Februar 2018 05:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Albertslund Posten

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt