Arkivfoto: Mostphotos
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: En tak til hverdagens helte

Hanne Gram Videnkjær. Lærkehaven 3, 2980 Kokkedal

Vores far er nu sovet ind. Det er svært at acceptere, og savnet er stort.

Hans sidste år var præget af en pludselig demens samt hans kones bortgang, hvilket gjorde, at han i februar 2017 måtte flytte fra sit hus og til plejehjemmet Humlehusene 1A i Albertslund.

Vi har, som familie brug for at give udtryk for vores dybeste taknemmelighed og vores store respekt og beundring for det arbejde, der bliver udført her. Trods arbejdsvilkår, der til tider synes meget svære pga. for få ressourcer, blev vores far behandlet med respekt og omsorg. Her var altid tid til et kærligt klap på kinden, en humoristisk eller opmuntrende bemærkning og et knus. Her var omsorg og forståelse for vores fars ønske om at se præsentabel ud, og han blev behandlet med værdighed.

Udover dette, var der også overskud til at vise forståelse og omsorg overfor os, når vi var kede af det og havde svært ved at forstå, at far " forsvandt" ind i sin demenssygdom.

Der er så mange, der bliver eksponeret og hædret for store bedrifter. Men disse, vores hverdagens helte, møder op hver dag og nat og udfører deres små mirakler uden, at de bliver tildelt medaljer eller priser. Vi skylder dem opmærksomhed, respekt og taknemmelighed!

Tusind tak for alt hvad I har gjort lige fra fars indflytning med kaffe og hjemmebagt kage til, da I sammen med os sang ham ud på hans sidste rejse.

Vi håber, at I fremover får alt den ros og anerkendelse, I har fortjent.

Mange taknemmelige hilsner fra Palle Pedersens døtre.

Hanne Gram Videnkjær

Publiceret: 22. Januar 2018 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Albertslund Posten

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt