Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Erhvervsstrategi

Jørgen andreassen, Kandidat for Venstre til kommunalvalget

Et interessant emne i denne valgkamp, er blandt andet et for ringe udbud af lærepladser, samt tiltrækning af virksomheder, der dels kan honorere dette ønske, og samtidig tiltrække flere arbejdspladser.

Inden valget i næste uge, kan du stadig nå at læse kommunens ”Handleplan 2016/-17 for Erhvervsstrategien”, i hvilken man kan læse, at borgmesteren i 2013 lovede at skaffe 2.000 nye arbejdspladser inden 2017, og så man jo vurdere troværdigheden i hans beslutninger.

Link til planen

Det bekymrer mig, at der over 4 år ikke er sket noget som helst – enten er det fordi evnerne ikke rækker – eller også er der ikke motivation til at handle – og mest af alt – hvorfor er der ikke evalueret undervejs?

Jeg frygter at et fortsat socialdemokratisk styret Albertslund, vil trække os alle længere væk fra reel velstand, og dermed penge til at betale vores regninger. Det kan betyde ringere service til de mennesker der allermest trænger og generelt et velfærds niveau som er dårligere end det vi kender nu.

På tirsdag har vi valg – og der får man mulighed for at tage stilling til, om Albertslund skal skifte spor, sådan at velstand og velfærd går hånd i hånd, eller velfærd for lånte penge skal fortsætte.

Publiceret: 15. November 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Albertslund Posten

Valget netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt