Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Frem med eksemplerne, Brian Palmund

Leif Pedersen (SF), kommunalbestyrelsesmedlem, fm. for Miljø- og Byudvalget:

Når man i et debatindlæg kan skrive, at borgmesteren og SF gang på gang bryder aftaler må man også kunne komme frem med eksempler på dette.

SF indgår i mange forhandlinger i kommunalbestyrelsen i bestræbelserne at skabe et godt Albertslund. En del af disse forhandlinger medfører også at vi indgår aftaler, nogle gange smalle, nogle gange brede.

Fælles for SFs tilgang til forhandlinger er, at vi søger at få så meget som mulig SF-politik med, det er vores mission med at være i politik. SF søger dog på ingen måde at holde andre partier ude.

Så længe det ikke strider direkte imod vores synspunkter, lever SF fint med at andre partier også indgår både i forhandlinger og aftaler – også selv om det ind imellem koster lidt kompromiser. Målsætningen for os er at skabe det fælles bedste. Derfor gør Venstres udokumenterede påstand om det modsatte mig gal, for det er uden hold i virkeligheden.

Så Brian Palmund, frem med nogle beviser på, at SF skulle have brudt nogle aftaler her i Albertslund, som vi - Venstre og SF - har skrevet under på i fællesskab.

Publiceret: 12. Juni 2017 09:13
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere