Carsten Boje Larsen
Carsten Boje Larsen
Arkivfoto: brie
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: God nyhed til idrætsforeningerne

Carsten Boje Larsen, Horsholmstræde 2

Socialdemokratiet har sammen med Regeringen m.fl. indgået aftale om, at ændre tilskuddet til Danmarks Idrætsforbund (DIF).

Det var sådan, at DIF fik en andel af overskuddet hos Danske Spil via Lotto, men desværre er indtægterne her dalet siden aftalen i 2013. Nu er man blevet enige om, at tilskuddet igen fra 2018 skal op i 2013-niveau tillagt regulering i forhold til forbrugerindekset.

Det betyder ikke, at de enkelte idrætsklubber får øget tilskud, men til gengæld at DIF og alle specialforbundene såsom, DHF, Badminton Danmark, DBU, Dansk Tennis Forbund, GymDanmark vil kunne servicere alle idrætsforeningerne på et stadigt højere niveau.

Da dette ikke har en direkte effekt på idrætsklubberne, så kan idrætsforeningerne supplere ved at søge penge i nogle af de fonde, som DIF administrerer. Det kan f.eks. være penge til boldrekvisitter, penge så flere får mulighed for at dyrke motion og skabe sociale relationer, og særligt kan AIF Gymnastik og AIF Svømnings aktive ledere og trænere søge tilskud i en mindefond under DIF.

Se mere på www.dif.dk/da/foreningslev/stoette

Publiceret: 26. Marts 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere