Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Hulubulu - borgmester, hvor er du henne?

Danni Olsen, DF og Tina B. Nielsen DF kandidat.

Danni Olsen, DF og Tina B. Nielsen DF kandidat. 

Dette forår har været præget af ufattelig mange problemer for beboerne i syd. Kaos i forhold til renoveringen. Der er utallige eksempler på, at beboere har boet i lejligheder ramt af skimmelsvamp, urimelige genhusninger og renoverede huse, der ikke var i nærheden af klar til indflytning som lovede. Beboere er flyttet hjem til boliger midt i en kæmpe grusgrav. Helt urimelige forhold. 

Kaos i forhold til den nye skraldeordning. 

Den nye affaldsordning har skabt bunker af affald både inde og ude. Endnu nogle omstændigheder man ikke kan tillade sig at byde borgere. Det var så vigtigt for et flertal af kommunalbestyrelsen at få den ordning mast igennem, at konsekvenserne i virkeligheden ikke blev tænkt igennem. 

Kaos i forhold til logistikken med kanalen. 

Renoveringen af kanalen er nødvendig og vigtig. Ikke desto mindre har man igen ikke ønsket, at finde en god løsning på logistikken. Mange byggesager på en gang, dårlig kommunikation og ingen vilje til at styre sammenhængene, betyder at det er endt i rent kaos. 

Rotteparadis. 

Opgravning af kloakker, kanalen og området i almindelighed, samt ligegyldighed hos S og SF har betydet, at rotterne holder fest. Beboerne har oplevet rotteplage i deres stue og toilet. Rotterne kravler rundt i affaldbunker, mens ingen stiller sig i spidsen for bekæmpelsen og alle projekterne køre i hver deres retning, det har gjort, at situationen er fuldstændigt ude af kontrol. 

Hvor er borgmesteren? For det første mener vi, at det borgmesterens opgave at skabe ro i området igen. En borgmester skal sætte sig i spidsen for en fælles samlet løsning, hvor kommunikation og koordinering styres. For det andet beviser med sendte valgmateriale fra sidste valg, at borgmesteren lovede tryghed i forbindelse med renoveringerne syd. Skulle vi ikke få skabt den tryghed? 

Vi stiller os gerne til rådighed for at få løst problemerne. Lad os høre om det, hvis I oplever problemer, så vil vi med det rette mandat sørge for, at der kommer styr på situationen.

Publiceret: 15. Juni 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere