Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Idræt kun i valgkamp?

Brian Palmund
Borgmesterkandidat for Venstre i Albertslund

Nu er valgkampen for alvor skudt igang. Det tydeligste tegn er, at Socialdemokraterne nu vil gøre alt muligt godt for idrætten i Albertslund. Lige nu er de helt fremme i skoene, men faktum er dog, at Socialdemokraterne har været fodslæbende i det politiske hverdagsliv.

 

Der bliver lavet strategier og gentagne kapacitetsanalyser, men det er stort set umuligt at få Socialdemokraterne til at konkretisere de fine papirer, så der kan tages politisk beslutning om at gennemføre noget af det. Årsagen er ganske simpel. Socialdemokraterne har ingen penge til formålet i nogen overskuelig fremtid, for de ønsker reelt ikke at prioritere idrætten i byen.

 

To gange har vi i Venstre fået prioriteret en kunstgræsbane i budgetforhandlingerne. Begge gange modvilligt bag de lukkede døre, men med stor begejstring da båndet skulle klippes over til indvielsen.

 

Jeg vil gerne vide, om Socialdemokraterne vil være med til at gøre noget ved den nedlagte svømmehal på Herstedvester skole? Det er en rigtig fin bygning, der ganske enkelt kan gøres til en gymnastiksal, evt. med springgrav, og den vil hurtigt kunne gavne rigtig mange skoleelever og idrætsforeninger.

 

Vil Socialdemokraterne være med til at prioritere en kunstgræsbane i syd? Der er fortsat stor efterspørgsel på kapacitet, og behovet er der i syd. Hvis vi anlægger en kunstgræsbane i syd, så vil presset blive lettet på de to baner på stadion.

 

Jeg glæder mig over den aktuelle interesse for idrætten, som Venstre mener er vigtigt for Albertslund. Men, hvis alle de gode intentioner skal blive til noget i fremtiden, så kræver det et andet flertal i byrådet. Det er tid til forandring.

Publiceret: 27. Marts 2017 08:22
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere