Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Jorden kalder Steen

Allan Høyer, Kommunalbestyrelsesmedlem (DF)

”Albertslund skovbyerne” bygget op om letbanen med 4.500 nye boliger og en befolkningstilvækst på 10.000. Nu har det da slået fuldstændigt klik for Socialdemokratiet med borgmesteren ved roret. I samtlige år hvor Steen Christiansen har siddet som borgmester, er der lavet budgetter ud fra en forventning om en øget befolkningstilvækst. Fakta er, at der i perioden, har været en befolkningsvækst på sølle 0.6 % og dét er grunden til at vi år efter år skal ud at finde besparelser på et to cifret millionbeløb.

Hvornår indser Socialdemokratiet at toget er ved at være kørt for Albertslund kommunes vedkommende.

De sidste mange år er bolig og erhvervslivet i omegnskommunerne skudt i vejret, I Glostrup og Vallensbæk skyder boliger op som paddehatte, for slet ikke at nævne Irmabyen i Rødovre.  I Albertslund kan vi prale af Vestegnens største udendørscenter og landets næsthøjeste grundskyldspromille på 33.94. Så hvorfor er det lige at Socialdemokratiet tror at de kan tiltrække 10.000 nye borgere, specielt set i lyset af at, grundskyldspromillen er 25.00 i Glostrup og 24.38 i Vallensbæk. Desuden er en institutionsplads (0-2 år) op mod 25 % dyrere i Albertslund, end i vores omegnskommuner.

Lad os i stedet bruge energien og skattekronerne på at styrke velfærden, trivslen og uddannelsesniveauet her i kommunen, fremfor at bygge luftkasteller, centertårne og indgå i mærkelige nytteløse lysprojekter.

Lad os sammen sammensætte en ny spiselig menu til kommunalvalget, så Albertslund igen kan komme på rette fod.

 

Publiceret: 12. September 2017 08:13

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Albertslund Posten

Valget netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt