Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Krydset Vallensbæk Torvevej-Læhegnet-Roskildevej

Kenn Thomsen, Jægerhusene 30

Hvad er der dog sket med lysregulering og kørebaner i krydset ved Læhegnet, Vallensbæk Torvevej og Roskildevej???

Jeg kunne forstå. hvis man lavede om på det for sikkerhed og trafik-flow. Men ak.

Jeg holder mindst 4 gange længere i det kryds end jeg gjorde før. Det betyder mindst 4 gange mere udledning af CO2 og ikke kun fra mig.

Derudover, er der langt mere trafik, da det snegler sig afsted, fordi lysreguleringen ved Roskildevej, bliver rødt, når man kan kører fra Læhegnskrydset, hvor tiden der er grønt, også blevet langt kortere.

Men værst af alt er nok skiltningen. Der bør være TYDELIG skiltning, inden man kommer over broen fra Nordmarksvej-krydset og skal bestemme sig, om man vil den ene eller anden vej i Læhegnet-krydset. Det skaber farlige situationer når folk finder ud af, at de er kommet i den forkerte bane, og andre der holder i den korrekte bane i lang tid, ikke vil lade andre komme ind, fordi der kun er grønt i meget kort tid.

Sidst men ikke mindst skaber det frustrationer og farlige situationer for bilister, men især for cyklister og fodgængere, der skal ud fra Coop bygningerne, og over på den anden side af Vallensbæk Torvevej, fordi vejen nu er meget mere proppet.

Så både trafikmæssigt, sikkerhedsmæssigt og miljømæssigt, virker det som en dum beslutning, at have lavet lyskrydset, som det er nu.

Publiceret: 06. December 2017 05:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Albertslund Posten