Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Lad os løfte SFO'erne sammen

Vivi Nør Jacoben, kandidat til kommunalbestyrelsen for SF
Jeg stiller op til kommunalvalget. En af grundene er, at jeg vil gøre en forskel for børnene, ved at gøre en forskel for SFO'erne, daginstitutionerne og skolerne. Samtidig har jeg taget bestik at situationen og erkendt, at jeg stiller op i en kommune, hvor økonomien er voldsomt presset. Presset kommer i højeste grad fra ændringer i de statslige udligninger, der har givet os en mavepuster. Det skal bare ikke tage luften ud af vores ambitioner for vores by.

Danni Olsen fra Dansk Folkeparti vælger at bruge min melding om mine mål for SFO'erne til at hive fat i en konstituering ved sidste valg, som han vist ikke kan lide. Han erklærer dog heldigvis også, at han "sådan set er enig" med mig. Det tager jeg imod. Tak, Danni. Jeg tror nemlig på det samarbejdende folkestyre, og jeg ser frem til forhåbentlig at blive del af en kommunalbestyrelse, der arbejder konstruktivt sammen. Min ambition er, at vi sikrer, at de SFO'er, som er omdrejningspunkt for de fleste af Albertslunds børns eftermiddagsliv, har ro til at få de sidste brikker på plads efter skolereformen, som også spiller ind i SFO'ers hverdag. 

Jeg mener, vi skal sikre at: 

- Der er uddannede pædagoger i vores SFO'er.

- At der er koordinering mellem skole og SFO, så klassepædagogen kan være bindeled mellem skole og SFO for klassen og den enkelte elev.

- At faglighed anerkendes for og inddrages, hvis der skal ske forandringer, fordi fagligt pædagogisk arbejde gør en forskel for vores børn.
 

 

Publiceret: 26. Marts 2017 13:06

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere