Arkivfoto: brie
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Madordning er taget af bordet

John Lindblad Christensen, Åleslippen 39

Angående madordning i Det Åbne Aktivitetstilbud på Albo.

Vi har i dag onsdag den 7. juni modtaget besked om, at den nylig indførte madordning allerede er taget af bordet. Vi synes, I skraber bunden nu.

Med et deltagerantal på gennemsnitlig 20 kan det vel næppe siges at være en fiasko, og derfor stiller vi os særdeles spørgende overfor beslutningen. Den eneste udgift for kommunen er én eneste dame med løn for 35 timer ugentlig. Maden betaler vi jo selv med 45 kr. I rådhusets kantine betaler man bare 30 kr. Altså en meget billig og populær ordning, som i al sin enkelthed har en meget stor indflydelse på vore livsvilkår.

Vi er en flok borgere med en gennemsnitsalder på ca. 80 år med mange forskellige skavanker ud over alderen. Det er vrøvl med bentøjet, gigtplager, balancebesvær, synsbesvær og for nogle en begyndende demens eller Parkinson. Mange af os er alene og orker ikke at lave mad for  bare at sidde og spise i ensomhed. Så det bliver ofte nem, men usund mad. 

Men her  hygger vi os samtidig med, at vi i hvert fald fem dage om ugen får god, nærende kost, som helt sikkert vil medvirke til en længere tid med rimeligt helbred i forhold til plejehjemskonceptet.

Vi har hørt, at det er kommunaldirektøren, der har truffet den endelige beslutning. Er det ikke muligt at få nogen fra den instans til at komme ned i aktivitetstilbudet til en snak med brugerne?  Meget gerne sammen med kommunalbestyrelsen. For vi forstår faktisk ikke noget af det.

På vegne af 25 tilstedeværende brugere, den 7. juni 2017

Publiceret: 14. Juni 2017 09:11

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere