Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Man så det ikke lige komme

Ole S.D. Hansen, Randager 10

Udtrykket: Man så det ikke lige komme er ofte blevet nævnt når talen er om Trump, Erdogan eller folkevandringer på Europas lande- og motorveje. Men det er også relevant når man tænker på, at POLITIKENs Lokalaviser, herunder også Albertslund Posten ikke mere bringer læserbreve. Jeg er som tidligere flittig leverandør af læserbreve flere gange blevet spurgt om hvorfor jeg ikke skriver læserbreve, og må fortælle at det er fordi Albertslund Posten ikke mere bringer læserbreve, hvilket ikke alle læsere af AP er blevet klar over. De ser bare stadig efter mine og andres læserbreve.  Og videre lød det: Jamen kommer der ikke flere læserbreve i AP, så ryger den bare ned til de ulæste reklamer.

Det ender det med. AP bliver ikke læst, selv om redaktionen retfærdigvis bringer mere lokalt stof. Men det for meget om centeret og dettes forretninger. Der er ikke noget om de store problemer som de mange borgere her i Albertslund kommer ud for i forbindelse med renovering og den deraf medfølgende folkeforflytning. Denne flytten rundt med folk medfører og har allerede ført til stor bekymring for dagligdagen. AP I taber forbindelsen til jeres hidtidige læsere selv om I ikke lige ser det komme.

 

  

 

Svar om debatten i Albertslund Posten

Kære Ole SD Hansen

Tak for dit indlæg. Det er ved at være noget tid siden, AP besluttede at bringe debatten på vores hjemmeside og vores Facebook-væg.

Det er der flere grunde til.

Da vi traf beslutningen, skrev vi om det i avisen og på nettet. Artiklen med vores svar finder man her.

 

Venlige hilsner

Jørgen Brieghel

lokalredaktør

Albertslund Posten

Publiceret: 16. Marts 2017 09:03

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere