Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Mangel på kvalifikationer eller hvad?

Mikkel Hansen og familie, Lærkens Kvt. 1 B

Vi blev godt skuffede, da vi flyttede fra Løvens Kvt., hvor vi havde et rækkehus, til Lærkens Kvt., hvor vi skulle leje et spritnyt gårdhavehus. Det ville være rart for os, men ikke mindst for vores nyfødte baby.

Men der var ikke noget gårdhavehus!. Jo, der var et hus, men bestemt ingen gårdhave, da haven var gravet op i forbindelse med renoveringen og slet ikke kommet i orden inden den sommer, der nok snart kommer.

Til det beboermøde, som BO-VEST mv. havde indkaldt til d. 10. maj 2017 siden, fik vi af vide at vores have først ville være klar i løbet af efteråret, trods en forhåndslovning på, at haverne i Lærkens Kvt. ville være færdige ultimo maj. Nu havde man prioriteret haverne i Vibens Kvt., selv om der endnu ikke er flyttet nogen ind. I Lærkens Kvt. skal vi og andre så vente helt urimeligt længe, for at andre ikke-indflyttede kan få en flot have!

Det virker som en ’smart’ manøvre at sørge for, at nye lejere i f.eks. Vibens Kvt. ikke bliver ramt af forsinkelser, for så vil de jo ikke klage. Men det er ikke en kvalificeret planlægning af hele byggeprojektet, som så går ud over os, der allerede bor der. Når det rammer os i Lærkens Kvt., kan det samme også ske i resten af boligområdet.

Om det er NCC, BO-VEST eller vores egen boligafdeling, der ikke har været deres opgave voksen, kan vi jo ikke vide, men vi må da håbe, at det ikke kommer til at ramme mange andre beboere i området.

Det er for os ikke blot et spørgsmål om selve haven, men da vi har en lille nyfødt, så skal vi dagligt ind og ud af huset med barnevognen. Alt det jord, grus mv., som vognen tager med sig, ind i huset, pga. de manglende ordentlige indkørselsforhold gør at vores helt nye flotte gulve bliver maltrakteret! Men det regner vi da med, at BO-VEST eller NCC vil sørge for bliver ordnet uden ekstra udgifter for os.

Vi forstår ikke, at et vist ellers ret velrenommeret entreprenørselskab som NCC og vores eget administrationsselskab, BO-VEST, ikke for lang tid siden har sørget for, at den omfattende renovering her i Albertslund Syd kom til at fungere bare nogenlunde som lovet. Og selvfølgelig bør de nuværende beboere (som os) rent tidsmæssigt prioriteres i forhold til de kommende beboere i andre kvarterer, som nu får ordnet deres haver og adgangsforhold.

Og et noget højere oplysningsniveau fra de involverede parter inkl. vores egen boligforening ville have været på sin plads!!!

 

Publiceret: 16. Maj 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere