Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Mangler der boliger til voksne, hvis hus er blevet for stort i 2620 Albertslund?

Peter Holm Larsen, Herstedøstervej 1

Henning Lindhardt fra Kvædehaven 24, 2600 Glostrup og Niels Olsen fra Platanhaven 2600 Glostrup mener der i Albertslund mangler boliger for voksne mennesker, hvor huset er blevet for stort og haven for uoverkommelig.

Henning Lindhardt spørger i sit debatindlæg af 25. januar 2017 ”Ja, men hvor skal man flytte hen, hvis man gerne vil blive i nærområdet eller i det mindste i kommunen?”

Albertslund Kommune skal tiltrække unge familier forsætter Henning Lindhardt i sit debatindlæg.

Kunne det tænkes at realiteterne er lige omvendt, at ”De unge familier tiltrækkes af Albertslund Kommune”?

Henning Lindhardt givet i sit debatindlæg et eksempel for nogle år siden, hvor en række beboere i Villabyen og solgte deres huse, hvor halvdelen flyttede til Glostrup.

Men kunne det tænkes at realiteterne er lige omvendt, at borgerne i Herstedøster Villaby har en større tilknytning til Glostrup end til Albertslund – og det er den egentlige årsag til de ikke valgte at flytte til en mindre bolig i Albertslund?

Hvis det er sandheden ville det, at bygge boliger i Albertslund Kommune og tilbyde dem til ældre voksne Herstedøster Villaby, hvis hus er blevet for stort, ikke give resultat.

Kritik kan være berettiget i mange tilfælde – men kritik alene for kritikkens skyld er i mange tilfælde uberettiget.

Det er et kendt fakta, at mange i Herstedøster Villaby føler en langt nærmere tilknytning til Glostrup end til Albertslund. Dette gav sig bl.a. meget klart til kende, at der for nogle år siden pågik overvejelser om at ændre postnummer for Herstedøster Villaby fra 2600 Glostrup til 2620 Albertslund – hvor selv samme personer var aktive i debatten om deres mere nære forhold til Glostrup.

Set i det lys kan det synes tvivlsom, at de selv samme borgere, bare få år efter, skulle have fået en udpræget større tilknytning til Albertslund Glostrup.

Albertslund kommunen skal ikke tiltrække voksne, der ikke er interesseret i en tilknytning til kommunen – ej heller hvis årsagen er, at deres hus er blevet for stort.

Publiceret: 14. Februar 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere