Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Supercykelstien i Galgebakken

Dorte Brink, Galgebakken Mark 4-5B

Læserbrev til Galgebakkeposten og Albertslund Posten.

I dag, d. 9.3.2017 har vi rettet denne henvendelse til forvaltningen og til Borgmesteren:

_______________________________________________________________________________________

Kære Niels Carsten Bluhme (direktør for By, Kultur, Miljø & Beskæftigelse)og Borgmester Steen Christiansen.

Jeg har været rundt på Albertslund kommunes hjemmeside og er landet på at skrive til dig i forvaltningen og til Borgmesteren.

Det drejer sig om supercykelstien som kører gennem Galgebakken på den offentlige sti gennem Galgebakken.

Vi beboere ved supercykelstien har lige siden den lev etableret været stærkt bekymrede pga. den fart cyklisterne kører med på stien. Og nu er der også kommet El cykler. Kvartererne Mark og Neder har stræder der går lige ud i supercykelstien. Vi frygter hele tiden for at der skal ske vore børn eller børnebørn noget, at folk skal komme skade. Vi har tidligere henvendt os til kommunen i samme anledning og fik det svar at man ville evaluere på supercykelstien efter et år. Det var ikke en evaluering vi så nogen effekt af. For ca. ½ år siden lavede man nogle orange markeringer på asfalten som skulle advare de cyklende om at der var gående, gamle og børn på stien. Det har ingen effekt.

I går gik det så galt ud for vores stræde i Mark 4. En voksen beboer, som var ude at lufte sin hund og en cyklist kom i kambolage, de nærmere omstændigheder så vi ikke, hvem der har skylden ved vi ikke, det er sådan set også ligegyldigt. Beboeren faldt og brækkede sit lårben, ligger på hospitalet og opereres i dag. Der var politi og ambulance til stede.

Det er jo grotesk, at vi i en bilfri bebyggelse, skal frygte for hurtigt kørende cyklister, og at vi skal opleve ulykker i den sammenhæng.

De orange markeringer på asfalten har ikke effekt og vi tænker at den løsning der skal til er opstilling af chikaner ved 2 steder ved Mark og 2-3 steder ved Neder (det er et langt stræk).

Vi håber ikke at der skal dødsfald til før nogen får øjnene op for dette store problem igennem bebyggelsen galgebakken.

Med venlig hilsen

Dorte Brink og Adolfo Rodriguez

Galgebakken Mark 4-5B

Publiceret: 10. Marts 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere