Arkivfoto: Ditte Nielsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Svar på indlæg om affaldsordning

På vegne af Albertslund Kommune og Vestforbrænding,
Hans-Henrik Høg,
leder af Byg, miljø & forsyning i Albertslund Kommune

I et debatindlæg giver Ditte Nielsen udtryk for sin utilfredshed med affaldsordningen i Albertslund.

Og jeg vil gerne understrege, at det naturligvis er beklageligt og uacceptabelt, når vi oplever situationer, som den der er beskrevet i debatindlægget fra d. 19. april 2017. Det anerkender Albertslund Kommune og Vestforbrænding fuldt ud. Derfor har vi også indskærpet overfor renovatøren, at det nu skal sikres, at alle tømninger af de forskellige fraktioner sker til tiden i henhold til den turnus, der gælder for området. 

Selvom størstedelen af alle tømninger i Albertslund Kommune forløber planmæssigt og i overensstemmelse med kontrakten, ser vi desværre stadig uregelmæssigheder i afhentningen ved enkelte husstande og i bestemte boligområder. Der er fra såvel Albertslund Kommune som fra Vestforbrænding stort fokus på at få elimineret disse fejl. 

Ved afvigelser i tømningen af affald melder Albertslund Kommune og Vestforbrænding det til renovatøren således at oversete husstande normalt efterfølgende får tømt affaldet. 

Vestforbrænding er i dialog med renovatøren om den konkrete sag, og affaldet er blevet afhentet. Renovatøren er samtidig blevet bedt om at give en skriftlig tilbagemelding på, hvordan de vil sikre, at affaldet bliver afhentet rettidigt fremover på denne adresse og i lignende tilfælde. 

I sidste ende kan hverken den enkelte borger, Albertslund Kommune eller Vestforbrænding acceptere gentagne driftsproblemer med afhentningen af affald.

Publiceret: 21. April 2017 12:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere