Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Svar på læserbrev fra Henrik Rabell

Hans-Henrik Høg, leder af Byg, miljø & forsyning, Albertslund Kommune

Henrik Rabell får associationer til Napoli, efter den nye affaldsordning er trådt i kraft i Albertslund Kommune. Det vil jeg gerne knytte et par ord til. Med vores nye affaldsordninger er dagrenovation blevet opdelt i to fraktioner, henholdsvis mad- og restaffald. Derfor er der naturligvis også ændret på afhentningsfrekvensen.

Har en husstand meget restaffald, er der mulighed for at bestille ”ekstra sæk-klistermærker” på albertslund.dk/mitaffald under ”Mærkater og beholdere til ekstra affald”. Fire klistermærker koster 92 kroner, og de kan bruges til fire klare affaldssække, som man blot sætter ved siden af affaldsstativet. Affald & Genbrug kan supplerende tilføje, at flere boligområder inklusiv Herstedvester Landsby, hvor Henrik Rabell bor, har valgt en affaldsordning, hvor madaffald tømmes hver uge i sommermånederne (juni, juli og august).

Vi har meget plastaffald, det er der overhovedet ingen tvivl om. Som noget nyt kan vi tilbyde, at I gerne må bruge jeres ”papirkassette” til plast, så længe I ikke blander papir og plast sammen. Det vil I og alle andre borgere i øvrigt modtage et brev om inden længe sammen med et ekstra ”plast” klistermærke, som I kan sætte på bagsiden af jeres ”papirkassette”. Så vender I blot kassetten efter behov. Har I ekstraordinært meget plast, kan I fylde en klar plastsæk, som I sætter ved siden af jeres affaldsstativ. Så skal renovatøren nok tage det med.

Oplever du ”ingen afhentning overhovedet” er det vigtigt, at du kontakter Vestforbrændings kundeservice på telefon 70257060 eller e-mail: kundeservice@vestfor.dk – for det må naturligvis ikke forekomme.

 

Publiceret: 11. Januar 2017 09:02

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere