Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Svar til Brian Palmund

Lasse Wilson Crüger, kandidat for Socialdemokratiet, medlem af idrætsrådet, Galgebakken Skrænt 2:

Ja, for Venstre er Idræt kun emne i valgkampen.

Med det indlæg som Brian skriver, er det nu tydeligt at se at valgkampen er gået i gang.

For det første var jeg en af dem i valgkampen i 2013 som nævnte det, at bruge den nedlagte svømmehal på Herstedvester skole, til f.eks. en springhal, det blev fremlagt i samarbejde med AIF Gymnastik som en af mine mærkesager dengang. Jeg vil skynde mig at sige, at jeg stadig syntes det er god ide at se på mulighederne for dette, når der er midler til det.

Til gengæld har jeg siden sidste Valg været en del af Idrætsrådet, og i Idrætsrådet nedsatte man en arbejdsgruppe der i samarbejde med alle foreninger skulle undersøge hvilke behov vi har i kommunen, og derfra arbejde med de muligheder vi har inden for den økonomiske ramme.

Det er også ud fra denne undersøgelse, at man arbejder meget omkring Albertslund Stadion, da man mener at det er der, man kan komme flest borgere til gavn, indenfor den økonomiske ramme der er sat, og derfor vil jeg da klart mene at det er den vej man skal gå, som også Paw Østergaard Jensen nævner i sit indlæg.

Jeg syntes det ærgerligt at Brian som selv er en del af Idrætsrådet, så ikke bakker op omkring det arbejde vi frivillig har lagt, og kommer med det her udspil igen, da han jo hele tiden har haft mulighed for at arbejde med denne løsning, men åbenbart hellere vil gør det i valgkampen.

Jeg føler faktisk at det Brian skriver, er at nedgøre det store arbejde vi som frivillige i Idrætsrådet har lavet de sidste 3 og et halv år, og han slet ikke lytter til de foreningsmedlemmer vi har i kommunen.

Som tidligere skrevet, så jeg da også gerne at denne hal blev brugt til noget, men jeg har ikke arbejdet videre med ideen, da jeg mener at der skal lyttes til det der er fremlagt, og alle forening her har haft mulighed for at komme med ønsker.

Som jeg også sagde i 2013 mener jeg at idræt- og foreningsliv er vigtigt, da dette skaber bedre sundhed, et godt fælleskab og sidst men ikke mindst nye venskaber på tværs, derfor vil jeg som kandidat for Socialdemokratiet til kommunalbestyrelsen, arbejde videre med at gøre så meget så muligt for al idræt og foreningsliv i hele byen.

Publiceret: 27. Marts 2017 15:17
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere