Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Tak Albertslund!

Martin Bingen Jørgensen, Århusgade 27, 2.tv., 2100 København Ø

Det er desværre ikke nogen hemmelighed, at Albertslund har et lidt blandet ry i det danske mediebillede. Jeg er af den overbevisning, at Albertslund har masser at byde på, både i forhold til kulturelle tilbud, naturoplevelser, fritidsaktiviteter, sport og motion samt en særlig fællesskabsånd. Men det er også mit indtryk, at der ikke bliver gjort nok for at sætte fokus på de positive historier om byen, hvilket har afgørende betydning, hvis man ønsker at tiltrække nye borgere og virksomheder til kommunen, og dermed skabe en positiv spiral som kan understøtte byens fortsatte udvikling (og ikke afvikling). 

Albertslund Kommunes politiske og administrative ledelse spiller en helt central rolle i at ”sælge” byen. Spørgsmålet er om disse aktører gør nok for at fortælle omverdenen (og måske egne borgere) om byens mange fortræffeligheder? Er der fx vedtaget en kommunikationsstrategi eller lignende, som kan være med til at sætte byen på danmarkskortet, vel at mærke for byens mange positive aspekter? 

Som gammel albertslunder (jeg voksede op i byen i 1980’erne og 1990’erne) følger jeg stadig med i byens udvikling og kommer ofte på besøg. Jeg voksede op i et gårdhavehus i Albertslund Syd, legede i Kongsholmparken, gik på både ungdomsskole og musikskole, cyklede i Vestskoven, spillede tennis i AIF, og var flittig bruger af fx Badesøen, biografen og Forbrændingen. 

Da jeg selv har haft en særdeles givende, oplevelsesrig og skøn opvækst i byen, vil Albertslund altid ha en særlig plads i mit hjerte. Det er mit håb, at byen fortsat vil være et pragtfuldt sted at bo, arbejde og besøge. Forhåbentlig vil den særlige fællesskabsånd også i fremtiden kendetegne byen. Tak Albertslund!

Publiceret: 25. Marts 2017 08:46
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt