Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEVAT: Ny boligskat gavner boligejerne i Albertslund

Nils Jul Gjerlev, kandidat til KV17 for Det Konservative Folkeparti

I sidste uge landede regeringen en længe ventet aftale om fremtidens boligskatter. Det er godt nyt, hvis man ønsker et mere stabilt boligmarked med mere retfærdige boligskatter, og det er godt nyt for os, der kæmper for mere tryghed for boligejerne.

Det er også godt nyt for vores lokale boligejere her i Albertslund Kommune. Nu har Skatteministeriet nemlig regnet på, hvad det vil betyde for de gennemsnitlige boligejere i alle landets kommuner, og hvis man ser på tallene for Albertslund, er der også ganske betydelige skattekroner at spare frem imod 2021, som beregningen fokuserer på.

Tallene er nu offentligt tilgængelige på www.nye-ejendomsvurderinger.dk/min-boligskat, og de viser, at en gennemsnitlig familie i et typisk hus i Albertslund Kommune allerede om fire år vil få en skattelettelse på 2.300 kroner, samtidig med at der derudover er aflyst en stigning i grundskylden på hele 19.400 kroner.

Det er trods alt noget, der kan mærkes i en families budget, og det er et resultat, vi er glade for og tilfredse med, selvom det selvfølgelig havde set endnu bedre ud, hvis Det Konservative Folkeparti havde siddet på 90 mandater i Folketinget.

Boligaftalen er blevet rost af mange økonomer, fordi den giver tryghed for boligejernes skat. Omvendt er aftalen selvfølgelig også blevet kritiseret af venstrefløjen, der hellere vil have brugt pengene på et endnu højere offentligt forbrug. Sådan kan man jo altid se forskelligt på store aftaler.

Men set her fra vores side er det en rigtig god nyhed, at boligejere i Albertslund kan se frem til lettelser i boligskatterne, der i alt for mange år blot har fået lov til at stige og stige.

Derfor: Godt arbejde af Folketingets partier – og tak

Publiceret: 10. Maj 2017 11:25

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere